• Diyarbakır'da Depremde Hasar Gören Eski Emniyet Binası Yıkıldı
• Antalya'da Çalılık Alanda Çıkan Yangın Evlere Sıçradı
• Köyceğiz'deki Orman Yangınında 108 Ev Boşaltıldı, 357 Kişi...
• Daha Önce ‘Kusurlu’ Bulunan Kamu Görevlileri Yeni Bilirkişi...
• Depremzedelere Konteyner Kenti Boşaltın Tebligatı
• İzmir'de Planlı Su Kesintileri 30 Eylül'e Uzatıldı
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Tersanelerin boşaltılarak yerine AVM, otel gibi projelerin yapılmak istendiği Haliç bölgesinde yabancı yatırımcı hareketliliği yaşanıyor.... »
Bol ödüllü Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Oteli ile adını duyuran Amplio Emlak Yatırım AŞ, oteli kucaklayan yaklaşık 30 dönümlük... »
Haliç Dayanışması, 11 Aralık Çarşamba günü düzenleyeceği toplantıyla hem Tersane-i Amire'nin 559. kuruluş yıldönümünü kutlamaya, hem de... »
Yıldız Teknik Üniversitesi’nin (YTÜ) bilim insanlarından, enerjide devrim. YTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bestamin Özkaya ile ekibi, bakteriden... »
Kasımpaşa'dan Hasköy'e doğru uzanan Haliç, Camialtı ve Taşkızak tersaneleri Fatih Sultan Mehmet tarafından 1455 yılında kuruldu. Tersanei... »
Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, geçen ay ihale edilen İstanbul Haliç Yat Limanı ve Kompleksi (Haliç Port) ihalesinin yürütmesinin... »
Amplio Emlak Yatırım A.Ş.'nin Haliç'i belgelemek amacıyla düzenlediği "Haliç’e Nazır Fotoğraflar" yarışmasının sonuçları belli oldu. »
EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Özdil Şahin, kentsel dönüşümün odağındaki Haliç bölgesinin yüksek bir potansiyel barındırdığını savundu. »
Önemli bir endüstriyel miras ve sit olarak akıbeti çok uzun zamandır tartışma konusu olan, ancak 'yıllardır boş ve atıl kalmış' Haliç Tersaneleri... »
Haberler » Gündem