• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
21 kişinin hayatını kaybettiği Kartal faciası ‘Daha kaç çürük bina var?’ sorusunu gündeme getirdi. Sorunlu yapılar için barışa gidildi.... »
Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Kartal'da çöken binanın ardından, İmar Barışı ve beklenen İstanbul depremine dair görüşlerini... »
TMMOB Makina Mühendisleri Odası, Kartal’da yaşanan facianın siyasal iktidarın yanlış imar politikalarının ürünü olduğunu belirtti. »
Türkiye genelinde 31 Aralık 2017'den önceki kaçak yapılara af getiren 'İmar Barışı'na, Karadeniz Bölgesi'nde başvuru 800 bini aştı. Başvuruların... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, vatandaşların yoğun talebi üzerine, mağduriyet yaşanmaması için İmar Barışı'na başvuruların 15 Haziran,... »
Türkiye genelinde başlatılan İmar Barışı ile 31 Aralık 2017'den önceki yapılara af getirileceği belirtilen düzenlemeyi fırsat bilen kişilerce... »
İmar Barışı’nda Türkiye’nin en fazla başvuru yapılan kenti İzmir oldu. Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan, “İzmir’deki... »
İzmir’in Urla ilçesinde bir vatandaş, İmar Barışı’ndan faydalanmak isteyerek hem hazine arazisi hem de arkeolojik sit alanı olarak geçen... »
Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, getirilen imar affının deprem faturasını ağırlaştıracağı görüşünde… »
Haberler » Gündem