• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Yapı Medya İletişim ve İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD) işbirliği ile üçüncüsü düzenlenen "İPYD İkili İş Görüşmeleri" katılımcılarının... »
Yapı Medya İletişim ve İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD) işbirliği ile düzenlenen "İPYD İkili İş Görüşmeleri"nin üçüncüsü 25 Aralık... »
İstanbul Proje Yönetim Derneği tarafından bu sene 7.si düzenlenecek olan İnşaat Yönetimi Zirvesi 27 Nisan 2024 tarihinde İstanbul Feriye... »
Yapı Medya İletişim ve İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD) işbirliği ile ikincisi düzenlenen "İPYD İkili İş Görüşmeleri" katılımcılarının... »
Yapı Medya İletişim ve İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD) işbirliği ile düzenlenen "İPYD İkili İş Görüşmeleri"nini ikincisi 30 Kasım... »
İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD) üyeleri ile yapı sektörü profesyonelleri Yapı-Medya İletişim’in organize ettiği “İPYD İkili İş Görüşmeleri:... »
Yapı Medya İletişim ve İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD) işbirliği ile düzenlenen "İPYD İkili İş Görüşmeleri" 23 Kasım 2022 Çarşamba... »
İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD) üyeleri ile yapı sektörü profesyonelleri Yapı-Medya İletişim’in organize ettiği “İPYD İkili İş Görüşmeleri:... »
İnşaat Proje Yönetimi ile ilgili birçok katılımcı, konuşmacı ve sponsorun yer alacağı 5. İnşaat Yönetim Zirvesi 26 Mart 2022 Cumartesi günü... »
Haberler » Görüş