• Ordu’da Hafriyat Alanına Çöp ve Atık Dökülüyor
• AYM'ye 'Zeytin-Maden Yasası' Başvurusu
• TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu Seçildi
• Üniversite Hastanesinin Yakınına JES Sondajı
• Çorlu Deresi'ne Evsel Atıkların Arıtılmadan Verildiği Tespit Edildi
• Muğla’da Zeytin Sökümü Başladı
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Türk Ytong, üniversitelerde düzenlediği tanıtım seminerlerini ve Mimarlık Bölümü öğrencilerine yönelik verdiği Gazbeton Dersleri’ni pandemi... »
Evde daha çok zaman geçirilen, iş ve eğitimin ağırlıklı evden sürdüğü bu dönemde, Türk Ytong kış gelmeden önce Multipor Mantolama Sistemi... »
Doğru mantolamayla yapılarda yüzde 50 oranında enerji tasarrufu sağlamanın mümkün olduğunu belirten Baumit, 7 Ekim Dünya Konut Günü'nde... »
Flokser Kimya’nın en eski binalardan en modern binalara kadar kolayca uygulanabilen poliüre ürün grupları, soğuk, rutubet ve su gibi yıpratıcı... »
Baumit, yaşam alanlarına mantolama yaptırılarak kış aylarındaki enerji tüketimini minimum düzeye indirilebileceğini, enerji kaynaklarından... »
Pandemi nedeniyle büyük şehirlerde yaşayanların mevsim itibarıyla yazlık evlere yöneldiğine dikkat çeken İZODER; yazlık binaların ısı ve... »
İZODER’in 27’inci kuruluş yıldönümünde açıklama yapan İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, “Isı, su, ses ve yangın yalıtımı gibi... »
Knauf; doğal kaynak kullanımın azaltılması, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum düzeye indirilmesini amaçlayan ISO 14001 Çevre... »
Ytong Çatı Plağı, yanmaz yapısı, yüksek ses ve ısı yalıtım özelliği ile AVM’ler, turizm tesisleri, fabrikalar ve konutlarda doğal bir ısı... »
Haberler » Gündem