Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Flokser Kimya Yapı Sektörünün Yalıtımını Tamamlıyor

Flokser Kimya’nın en eski binalardan en modern binalara kadar kolayca uygulanabilen poliüre ürün grupları, soğuk, rutubet ve su gibi yıpratıcı dış etmenlerden koruyor; yapıların kullanım ömrünü daha da uzatıyor.

yapi.com.tr
Flokser Kimya Yapı Sektörünün Yalıtımını Tamamlıyor

Türkiye’nin bakanlık onaylı özel poliüretan Ar-Ge merkezine sahip şirketi Flokser Kimya, ürün portföyü ile otomotivden, mobilyaya, medikalden tarıma kadar birçok sektörün sorunlarına çözüm oluyor ve gelişmesine katkı sağlıyor. Flokser Kimya’nın yapı sektörünün ısı, su ve ses yalıtımı ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirdiği poliüretan köpük sistemleri ve poliüre ürün grupları, binalara ekstra dayanıklılık, daha fazla kullanım ömrü, konfor ve dekorasyonda yeni çizgilere fırsat tanıyor.

Yapıların dayanıklılığını artıran yalıtım çözümleri
Binaların daha uzun ömürlü olması, zarar görmemesi için dış ve iç etkenlerden korunması gerekiyor. Yapıların dayanıklılığını ve ömrünü tehdit eden en önemli etmenlerden biri de su faktörü oluyor. Poliüre kaplama malzemeleri ise gösterdikleri üstün özellikleri ve performansları ile su yalıtımı malzemeleri arasında önemli bir yer tutuyor. CE sertifikalı ürünler sunan Flokser Kimya, ürettiği saf ve hibrit poliüre sistemler ile yapıları suya ve neme karşı koruyor; hızla kuruma özelliğiyle zamandan tasarruf sağlanmasına yardımcı oluyor.

Aynı zamanda çevresel ve ekolojik faktörleri göz önünde tutarak geliştirdiği profesyonel su yalıtımı çözümleriyle de binaların ömrünü uzatan, çevreci, ekonomik ve kaliteli ürünlerle yapı sektörüne hizmet veriyor. PU ve epoksi astarlar, tek komponentli basecoat ürünler ve iki komponentli bitüm-poliüretan ile yeni nesil su yalıtım ürünleri sunuyor.

Poliüretan Panjur Sistemleri

Isı izolasyonuyla enerji tasarrufu
Konut, iş yeri kepenkleri, panjurlar ve garaj kapıları için de poliüretan köpük sistemleri üreten Flokser Kimya, bu alanlarda ısı yalıtımının oluşmasına imkan tanıyor. Isı izolasyonu ile sürdürülebilir enerji tasarrufu elde ediliyor; asgari ölçüde de ses yalıtımı sağlanıyor. Bu sistemler, sürekli bir hat içerisinde kullanılıyor ve uygulandığı saca kusursuz bir şekilde yapışıyor.

Yapı sektöründe kullanılan poliüretan sistemler ise ahşap görüntülü ve söve ürünleri olarak da farklı dekorasyonları deneme imkanı veriyor. Kolay işlenebilen, düşük miktarda kullanım avantajı sağlayan su bazlı ve gazlı ürünler olarak kullanılıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/flokser-kimya-yapi-sektorunun-yalitimini-tamamliyor_181811.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!