• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Kadıköy Belediyesi tarafından Fikirtepe’de yaptırılan hava kalitesi ölçümlerinin sonuçları ürkütücü düzeyde çıktı.Yapılan ölçümlerde “Partikül... »
Türkiye’de ilk defa bir hizmet binası saman balyasından ve imece usulü yapılıyor. Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma... »
İstanbul’da kentsel dönüşümün yoğun olduğu Kadıköy’de yıkılan binaların neredeyse üçte birinde kanserojen asbest tespit edildi. Son bir... »
Kadıköy Belediyesi çağrısı ile doğaya emek veren 40’ın üzerinde kurum bir araya geldi. 26 Mayıs’da Kadıköy Özgürlük Parkı’nda başlayacak... »
Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı yapılaşmaya açıldı. Kadıköy Belediyesi, plana itiraz etti. Projede 'yüzen iskele' kısmına yürütmeyi durdurma... »
Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Osmanağa Mahallesi’nde yer alan arsayı satın aldı. Belediye, arsanın üzerindeki tarihi köşkü yeniden hizmete açacak. »
İstanbul Kadıköy’de kokusu ve görüntüsüyle rahatsızlık veren Kurbağalıdere’de devam eden ıslah çalışmalarında sona gelindi. Deredeki kötü... »
Kadıköy'de vatandaşların dinlenme, yürüyüş ve bisiklet rotalarından biri olan Fenerbahçe sahili panellerle çevrilmeye başlandı. Herhangi... »
Kadıköy Belediyesi Akademi tarafından düzenlenen 8 haftalık seminer programı, kent üzerine düşünmek, tartışmak ve üretmek isteyen herkesin... »
Haberler » Gündem