• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Bergama’da yapılması planlanan millet bahçesi projesini şehircilik ilkeleri ve kamu yararına aykırı... »
Son 8 yılda, ormanlık alanların 334 bin 35 hektarlık kısmı "kamu yararı” için özel teşebbüslerin kullanımına açıldı. Ormancılık dışı amaçlar... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kentsel dönüşüm adı altında yapılan kamu yararına aykırı, kent dokusunu bozan rantsal dönüşüm süreçlerinin... »
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile ilgili yaptığı... »
Bilirkişi, Asyaport Limanı’nın 54 bin metrekarelik deniz dolgusuyla genişletilmek istenmesinde kamu yararı bulmadı; imar planlarının şehircilik... »
Bulgaristan geçici hükümeti bugün yaptığı bir açıklamayla Sofya Havalimanı'nın işletilmesine dair ihalenin iptal edildiğini ve ülkenin ana... »
Karayolu Boğaz Geçişi ve tünellere vatandaştan itiraz geldi. »
Çanakkale’de Cenal Termik Santralı için inşa edilen, beldeyi hiçbir yere bağlamayan ‘Çevre Yolu’ projesinin planlarını ve kamulaştırma işlemini... »
Muğla 2. İdare Mahkemesi, 1. Derece Arkeolojik SİT alanı olan Yalıkavak ile Gümüşlük köyü sınırlarına kurulması planlanan Rüzgar Elektrik... »
Haberler » Gündem