• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Karayolları Genel Müdürlüğünce 2018'de 202 kilometre otoyol, 615 kilometre bölünmüş yol, 630 kilometre tek platformlu yol yapılacak. Ayrıca... »
Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz ulaşım sağlanmasına imkan tanıyacak 330 kilometrelik yolun yapımıyla ilgili Başbakanlık genelgesi Resmi... »
Karayolları Genel Müdürlüğü, CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’in Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) başvurusu üzerine Osmangazi... »
Günde ortalama 1 milyondan fazla araç geçişinin gerçekleştiği köprü ve otoyollardan saniyede yaklaşık 43,66 lira gelir elde edildi. »
1 Temmuz’da yürürlüğe girecek olan yeni uygulamayla Aydın-İzmir arasındaki 112 kilometrelik otoban yolunu 1 saat 11 dakikadan kısa sürede... »
Köprü ve otoyollardan elde edilen gelir, ocak-nisan döneminde 443 milyon 316 bin 672 lira oldu. »
Karayollarında trafik güvenliği çalışmalarına devam edilirken, konforlu bir seyahat için çevre dostu ve akıllı ulaşım sistemleri de yaygınlaştırı... »
2023 yılı sonuna kadar 5 bin 610 kilometre bölünmüş yol ile yap-işlet-devret modeliyle 5 bin 693 kilometre otoyolun hizmete girmesiyle toplam... »
Manisa'da yapılan il koordinasyon kurulu toplantısında, Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 85'lik kesiminde kazı ve destekleme çalışmalarının... »
Haberler » Gündem