• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde Organize Sanayi Bölgelerine giden yolun altına hafriyat çalışmaları sırasında çuvallar içersinde gömüldüğü... »
Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde bir grup çevrecinin doğaya zarar verdiği ve çevreyi kirlettiği gerekçesiyle kapatılması için imza topladığı... »
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ilk Türk Amirali Kara Mürsel Alp'in konu edildiği 'Kocaeli Tarihi' adı altındaki sempozyumda, 17... »
Yurdun büyük bir bölümünü etkileyen ve bir arızadan kaynaklandığı belirtilen elektrik kesintisi sanayi kenti Kocaeli'nde bir çok sanayi... »
Yeni altyapı ve ulaşım projeleri, İstanbul Kocaeli hattında gayrimenkul sektörünü yeniden şekillendiriyor; arsa fiyatları prim yapıyor.... »
Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi'nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, iki yaka arasında mühendis ve işçilerin çalışacağı geçici yürüyüş... »
Hava ve çevre kirliliğinin alarm seviyelerine ulaştığı Kocaeli’nin Dilovası İlçesi’ndeki dereler de simsiyah akmaya başladı. »
Kocaeli’de, inşaatı süren İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde iki yakanın ilk birleşmesi sağlandı. Köprünün iki ayağını birbirine bağlayan halatlar... »
Kuraklık nedeniyle son 4 yıldır yağışların azalması, Sakarya ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri'nin de artan nüfusun ihtiyacını karşılamak... »
Haberler » Gündem