• Batman Belediyesi Kanalizasyon Atıklarını Gübreye Dönüştürüyor
• Adana’da Apartman Merdivenleri Çöktü, 10 Kişi Mahsur Kaldı
• “Tasarım Gücümüzü Katma Değerli İhracatın Kaldıracı Durumuna...
• Baraj Yakınındaki Altın Madenine Onay Verildi
• Bilim Yok Sayıldı, Kamu Kaynakları Denize Gömüldü
• Bien’den Pruva Lavabo Armatürü
• Soft Mat Yüzey ile İç Mekânlarda Pürüzsüz Mat Dokunuş
• Filli Boya’dan Yeni Dış Cephe Boyası: Nucleus
• Bi'Boya Comfort Süper Elastik
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
2017 yılında konut satışlarında kırılan rekor sektörde bahar havası estirdi. »
Konut satışlarının rekor kırdığı 2017 sonrası, gayrimenkul sektörü 2018 yılında da rekor hedefliyor. Ancak sektörü bekleyen bazı riskler var... »
Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre; 40 bin 436 konut satışı ile Türkiye'nin en çok konut satışı yapan ilçesi Esenyurt oldu. »
EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre 2015 Aralık sonu ile 2016 Aralık sonu arasında yıllık konut satış artışı... »
Türkiye’de konut satışları tüm olumsuzluklara rağmen hız kesmiyor. Eylül ayında konut satışı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17.8 arttı... »
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye’de Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,8 oranında artışla 108... »
Türkiye genelinde ağustosta 114 bin 751 konut satıldı. Geçen ay satılan konut sayısı bir önceki aya göre yüzde 41, geçen yılın aynı ayına... »
EVA Gayrimenkul Değerleme'nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği sektör analizine göre Türkiye genelinde konut satışlarında 2016 Temmuz... »
İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Güleroğlu, "Birçok emlak komisyoncusu bayram tatilinde de çalışmaya devam etti. Çok sayıda satış... »
Haberler » Gündem