• Deprem Davasında, Belediye Mahkemeye Başka Binanın Projesini Göndermiş
• Yangın Güvenliği Denetim Sistemi Alarm Veriyor!
• Mersin'de Sahilde Görülen Balık Ölümlerine İnceleme
• Kağıthane'de Balkonu Çöken Bina Tahliye Edilip Mühürlendi
• Parion'da 11'inci Yüzyıla Ait Mezar Grubu Bulundu
• TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi için Üç İlde Acele Kamulaştırma Kararı
• Torba Yasa, Anayasayı ve Çevre Sözleşmelerini Hiçe Sayıyor
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
Küçükçekmece ilçesi Tevfik Bey Mahallesi'ndeki Güneş Sitesi'nde yaşayanlar da kendi aralarında uzlaşma sağlayıp Yarısı Bizden kampanyasının... »
İstanbul Küçükçekmece’de etkili olan rüzgar nedeniyle bir binanın dış cephesi koptu. »
Küçükçekmece'de, depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 8 katlı 16 daireden oluşan bina tahliye edildikten sonra mühürlendi. »
Küçükçekmece'de 7 katlı bir bina, duvarlarından gelen sesler üzerine çatlama şüphesi ile tahliye edildi. »
Küçükçekmece’de geçtiğimiz pazar günü kolonları patlayan ve yapılan incelemelerin ardından ağır hasarlı olduğu belirlenen bina tahliye edildi. »
Olası Marmara depreminden en çok etkilenmesi beklenen İstanbul’da yaklaşık 200 bin bina riskli. Riskli binaların yoğunlaştığı ilçelerin... »
Küçükçekmece’de çöken binanın ardından Kartaltepe Mahallesi'nde yaşayanlar endişeli. Bölgedeki çoğu binanın kaçak olduğunu söyleyenler yakın... »
Küçükçekmece'de bir kişinin yaşamını yitirdiği, 8 kişinin yaralandığı 3 katlı binanın çökmesine ilişkin mülk sahibi tutuklandı. »
İBB’nin kentteki yapı stokunun tespiti ve kentsel dönüşümü hızlandırma amacıyla ücretsiz başlattığı hızlı tarama testlerinde bugüne kadar... »
Haberler » Gündem