• Yangına 65, İtibara 697 Milyon
• Karabük'te Orman Yangınlarına Müdahale Sürerken Yeni Bir Yangın Çıktı
• Gayrimenkul Sertifikası Barınma İhtiyacını Yatırım Aracı...
• İnşaat Sektörü 2025 Yılının İlk Yarısında Dayanıklılığını Sürdürüyor
• Millet Bahçesi Yapılacak Alana 4 Yıldır Çivi Çakılmadı
• Bursa'da Orman Yangınları 3'üncü Gününde
• Diyarbakır Cezaevi’nde Restorasyonun İlk Etabı Tamamlanıyor
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
İstanbul'a su sağlayan 10 barajdaki doluluk oranı, Mart ayı sonu ve Nisan ayı başlarında yağan yağmurlarla birlikte, yüzde 90'ı geçti. 3... »
Ankara, İzmir ve Doğu Anadolu'da barajlardaki su miktarları kritik seviyenin altına indi. »
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’de son 44 yılın en kurak döneminin yaşandığını açıklamasıyla; TEMA Vakfı bugün yaşanan... »
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu başkanlığındaki bir ekip, Türkiye... »
Muğla'da, kış mevsiminde yağışların az olması ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde olması sonucu yeraltı ve yerüstü su kaynakları... »
WWF-Türkiye, sulak alanlarının kaybının sadece canlıların yaşamını tehlikeye atmadığını sel ve kuraklık riskine de davetiye çıkardığını belirtti. »
Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, kuraklığa dikkat çekmek amacıyla, vatandaşları ‘Mannequin... »
Doç. Dr. Barış Karapınar, iklim değişikliği nedeniyle Türkiye’nin son yıllarda yaşadığı kuraklığın sıklığının ve yoğunluğunun arttığını... »
Dünya Meteoroloji Örgütü (WMO) küresel ısınma kaynaklı aşırı hava olaylarında artış yaşandığını, yayınladığı son raporla bildirdi. »
Haberler » Gündem