• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Türkiye’nin dev sanayi şirketlerinden gelen yüksek “borç” oranı uyarısına Anadolu sanayicisi de ses verdi. »
Şehir Plancıları Odası’nın açtığı dava sonucu üç yıl önce Danıştay 6. Dairesi tarafından iptal edilen Çevre Düzeni planı yeniden yapıldı.... »
Bor maden yataklarının olduğu Kütahya'nın Hisarcık ilçesine bağlı 25 köyden 13'ünün içme şebeke suyunda arsenik başta olmak üzere yüksek... »
Kütahya’nın Şaphane ilçesinin neredeyse ortasına yapılmak istenen asit fabrikası kabusu bitmek bilmiyor. Yargı kararlarıyla iki kez “ÇED... »
Bursalı bir grup işadamı termal zenginlikleriyle bilinen Kütahya’da Gülümser Hatun tesisini kuruyor. Tesis, Kütahya Belediyesi Mega Projesi... »
Kütahya'nın Emet ilçesinde yeni atık barajı yapımına devam ediliyor. Mayıs ayında tamamlanması planlanan baraj inşaatının süresinden önce... »
Kütahya'nın Simav İlçesi'nde 2011'deki depremde evleri hasar görenler için yapılan konutları altyapısı yetersiz olduğu için TOKİ'ye iade... »
İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, kentlerin, rant değil, tarihi ve sosyal kimlikleri ön plana çıkacak şekilde dönüşmesi gerektiğini... »
Cumhuriyetin ilk yıllarında yapılan ve şu anda harap durumda bulunan Kütahya Simav'daki bir köy okulu, ne restore ediliyor ne de "koruma... »
Haberler » Gündem