• Halatı Kopup Zemine Çakılan Asansörde Bir Kişi Hayatını Kaybetti
• Ezgi Apartmanı Davasında Dosya, 4’üncü Kez Bilirkişiye Gidecek
• Saros’ta Dalış Okulları İnşaatının Durdurulması için İmza Toplandı
• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Geçen yıl Çanakkale’de kireç ocakları açma izni verilen Nordkalk şirketinin İsveç ormanlarında açmak istediği ocağa İsveç mahkemesi izin vermedi. »
Enerji ve madencilik sektörlerinde ocak-eylül döneminde düzenlenen teşvik belgesi sayısı geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 45 artarak... »
Maden ocakları işletme güvenliği açısından risk içeriğine göre mavi, sarı ve kırmızı gruplara ayrıldı. En sıkı denetim ise en riskli sayılan... »
Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) çalışan maden işçileri, kurumun özelleştirilmesinin önünü açan torba yasa tasarısını protesto... »
TMMOB Maden Mühendisleri Odası (MMO) Adana Şubesi ve Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Uluslararası... »
Maden sahalarının satılmasının önünü açan ‘Torba Tasarı’ya tepki yağdı. Madenciler, ‘Yer üstünde OHAL olabilir ama yerin altı bize ait’... »
Maden sahalarının biyolojik değerlerini artırmak amacıyla Akçansa tarafından üçüncüsü düzenlenen Biyoçeşitlilik Proje Yarışması’nın son... »
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü, bin 246 adet maden sahasını ihale ederek aramalara açacak. »
Prof. Dr. Doğanay Tolunay, 'Torba Yasa'da madencilik ve ormanlarla ilgili getirilmek istenen değişiklikleri yorumladı. »
Haberler » Dünyadan