Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Akçansa 3. Biyoçeşitlilik Proje Yarışması

Maden sahalarının biyolojik değerlerini artırmak amacıyla Akçansa tarafından üçüncüsü düzenlenen Biyoçeşitlilik Proje Yarışması’nın son başvuru tarihi, 20 Kasım 2017.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

Akçansa 3. Biyoçeşitlilik Proje Yarışması Akçansa 3. Biyoçeşitlilik Proje Yarışması
SON BAŞVURU TARİHİ 20 Kasım 2017
DÜZENLEYEN

Akçansa

WEB ADRESİ

www.quarrylifeaward.com

+ Ajandama Ekle

Akçansa’nın, maden sahalarının biyolojik değerini artırmayı amaçlayan projeler üretilmesi ve bu yöndeki farkındalıkların artırılması amacıyla düzenlediği Biyoçeşitlilik Proje Yarışması’na başvurular başladı.

Yarışmada bu yıl iki kategori yer alıyor. Yarışmaya, madencilik ekolojisi konusundaki bilgileri artıracak ve/veya madencilik alanlarında gelişmiş biyoçeşitlilik, peyzaj ve su yönetimi sağlayacak bilimsel projeler için Bilimsel Araştırma Kategorisi’ne öğrenciler, akademisyenler, bilim adamları, uzmanlar ve STK'lar başvurabiliyor.

Maden sahaları ve gerçekleştirilen faaliyetlerin toplumla daha iyi bağlantı kurması ve madencilik alanlarındaki biyoçeşitlilik konularında daha geniş bir kitleyi bilinçlendirmeye ve eğitmeye yardımcı olacak projeler için açılan Sosyal Fayda Kategorisi’ne ise tüm birey ve okullar, öğrenciler, STK'lar, gençlik kulüpleri, çevre örgütleri katılabiliyor.

Biyoçeşitlilik Proje Yarışması’na birey ya da ekip olarak katılmak isteyenler, 20 Kasım 2017 tarihine kadar, İngilizce veya Türkçe olarak hazırlayacakları proje tekliflerini sisteme yükleyebilecek.

Ulusal jüri tarafından her iki kategoriden seçilerek finale kalan 3’er proje teklifi 1 Aralık 2017 tarihinde belirlenecek. Ulusal ve uluslararası yarışmaları kazananların isimleri ise 2018 yılı sonbaharında açıklanacak.



Büyük ödül 30.000 Euro

Ulusal düzeyde, bilimsel araştırma ve sosyal fayda kategorilerinde ilk iki sırayı alan projelere 2.500 ve 5.000 Euro ödül verilecek.

Uluslararası düzeyde, bilimsel araştırma ve sosyal fayda kategorileri altında yer alan 6 alt kategoriden her birinde Akçansa'nın yabancı ortağı HeidelbergCement tarafından seçilen en iyi projeler 10.000 Euro ile ödüllendirilecek. Bütün projeler arasında seçilecek en iyi proje ise büyük ödül olan 30.000 Euro’yu almaya hak kazanacak.

Başvuru için tıklayın.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/akcansa-3-biyocesitlilik-proje-yarismasi_161837.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!