• Marmara Urban Forum 2025 Gönüllü Çağrısı
• Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü Yarışması
• OGM’nin Bütçesi Eriyor; Ormanlar Yanıyor
• Akhisar'daki Yangın 4'üncü Gününde
• Heyelanı Önceden Haber Verecek Yazılım Geliştirildi
• Depremde Yıkılan Apartmanın Bilirkişi Raporu 2,5 Yıl Sonra Geldi
• BOSTIK BA940 Premium Multi-Oil
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Seranit, Dış Mekanlarda Şıklığı Yeniden Tanımlıyor
• İzocam’dan "HT Camyünü Prefabrik Boru"
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, deprem bölgesine yönelik mücbir sebep halinin 6 ay uzatıldığını açıkladı. »
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ABD temaslarının ilk gününde Dünya Bankası ile uygun koşullu 4 projeye ilişkin finansman anlaşması imzalandı. »
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, orta vadede kiralardaki artışın önüne geçebilmek için yeni sosyal konut projeleri geliştirileceğini belirtti. »
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), kendilerine bilgilendirme yapılan ancak halen beyanname vermeyen... »
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ülkemiz için 2024 yılı içinde Dünya Bankası tarafından onaylanan finansman tutarı 3,7 milyar dolara... »
Sektör temsilcileri, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından hayata geçirilecek Proje Gayrimenkul Yatırım Fonu (Proje GYF) düzenlemesinin... »
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılacak düzenlemeyle, gayrimenkul yatırım fonlarının gayrimenkul... »
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Deprem riski olanlar hariç yeni bina alımı ve yapımını 3 yıl durduruyoruz. Yeni bina kiralanmasına... »
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2023 yılı istisna tutarı olan 21 bin TL üzerinde kira gelirine sahip olan ev sahiplerini uyardı.... »
Haberler » Gündem