• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da 46 millet bahçesi yapılıyor. 18 milyon metrekare. Burada oturan... »
Millet bahçesi yapılacağı gerekçesiyle 2021’de yıkılan Adana 5 Ocak Stadyumu’nun arazisi öylece kaldı. »
Ordu'da yeni stadyum yapıldıktan sonra 19 Eylül Stadyumu yıkılarak yerine millet bahçesi yapılacağı açıklanmıştı. Stadyum, Büyükşehir Belediyesi... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açtığı dava ile Cebeci İnönü Stadyumu alanına Millet Bahçesi yapılması için yapılan imar planı değişikliğinin... »
Tartışmalar arasında kapatılarak Millet Bahçesi’ne dönüştürülen Atatürk Havalimanı’nın imar planının ayrıntıları belli oldu. »
Atatürk Havalimanı’na ‘Millet Bahçesi’ yapılması projesinde ısrarcı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 yılındaki yerel seçim öncesinde İstanbul’un... »
Atatürk Havalimanı'nın pistlerinin yok edilip millet bahçesine dönüştürülmesi, en çok yanı başında inşaatı süren villa ve konut projesine... »
Atatürk Havalimanı dışında eylemlerin başladığı dakikalarda, içerde de yıkım başladı. İki ayrı bölgede 6 iş makinesi, 4 kamyon ve 2 beton... »
Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Rize sahilinde deniz doldurularak 330 bin metrekarelik alanda yapılacak Millet Bahçesi projesi... »
Haberler » Gündem