• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Bingöl’de Yeni Hastane, 3 Güvenlik Sistemiyle Yapılıyor
• Metropolis'te 1800 Yıllık Agora Bulundu
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Orman Bölge Müdürlüğü, İğneada'da Longoz Ormanları Milli Parkı'nın yakınına yapılacak termik santral için "Sosyal baskı yaratır" dedi. »
Orman Bakanlığı'nın 'Başkomutan Milli Parkı'nın sınırlarıyla ilgili görüş istediği Enerji Bakanlığı'ndan, maden ve jeotermal arama ruhsat... »
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ormanları enerji yatırımları ve tesislere açtığı için eleştirilen yeni yönetmelikle ilgili, “Bazı... »
Bir ay içinde doğaya üç darbe vuruldu. Son değişiklik Orman Kanunu'nda. Artık ormana hafriyat da dökülebilecek, tesis de kurulabilecek. »
Gelişmiş ülkeler akıllı şehirlere geçerken, doğayla barışık uygulamalar hayata geçirirken, atıklardan enerji üretip, ağaçlarını koruyup,... »
Milli Parklar Yönetmeliği'ne yazılan 'ucu açık' bir cümle, HES'ten TIR garajına kadar geniş bir yapılaşmanın önünü açtı. Hukukçular tepkili. »
Antalya’nın Kemer ilçesinde, Beydağları Sahil Milli Parkı sınırlarında bulunan Kındılçeşme kampının özel bir şirkete kiralanarak halkın... »
Doğu Karadeniz'de HES nöbetinde olan vadilerden biri de Arhavi'nin Kamilet Vadisi. Daha önce vadi üzerinde yapılması planlanan projelerden... »
Makina Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilcisi Hasan Akıllı’nın milli park ve doğal sit alanı statüsünde olan Kovada Gölü çevresinde nükleer... »
Haberler » Gündem