• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
Bodrum’da turizm sezonu başlamasına rağmen devam eden inşaatlara bölge halkı ve turizmciler tepki gösterdi. »
Datça’da evinin önünde bulunan ağaçların “manzarasını kapattığı, bu durumun komşuluk hukukuna aykırılık oluşturduğu” gerekçesiyle dava açan... »
Muğla’nın Milas ilçesinin Güllük Körfezi kıyısındaki Kıyıkışlacık’ta yeni bir yat limanı ve çekek yeri projesi için yapılan ÇED toplantısına... »
Muğla Milas'a bağlı Sakarkaya bölgesinden başlayarak, Aydın Karpuzlu Tekeler’e kadar olan bölgede orman yolu açma ve genişletme çalışmalarının,... »
Menteşe Belediyesi, altıncı etap kaçak yapı yıkım çalışmaları kapsamında 15 kaçak yapı ve 5 kaçak iskelenin yıkımını gerçekleştirdi. »
Muğla'da kurulmak istenen entegre çimento fabrikasına karşı başlatılan nöbet sürüyor. Bilim insanları ve çevreciler, projenin doğaya ve... »
Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı turistik Gökçebel Mahallesi’nde satışa çıkarılan hazine arazilerini... »
Muğla’nın Milas ilçesi ile Aydın’ın Karpuzlu ilçesi arasındaki 5 bin yıllık tarihi kalıntılar ve doğal güzelliklerle dolu 33 kilometrelik... »
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yapılması düşünülen Balcılar Barajı ve Sulaması, Hidroelektrik Santralleri, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama... »
Haberler » Gündem