• İzmir'de Su İhtiyacının Yüzde 95'inin Karşılandığı Yer Altı...
• Eski Foça Küçük Deniz Meydan Tasarım Projesi
• 97 Kişinin Öldüğü Sitede Tadilat Yapıldığı Ortaya Çıktı
• Ordu’da Hafriyat Alanına Çöp ve Atık Dökülüyor
• AYM'ye 'Zeytin-Maden Yasası' Başvurusu
• TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu Seçildi
• Üniversite Hastanesinin Yakınına JES Sondajı
• Çorlu Deresi'ne Evsel Atıkların Arıtılmadan Verildiği Tespit Edildi
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
TMMOB Başkanı Emin Koramaz, "Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Dayanışma Günü"nde bir basın açıklaması yaparak TMMOB'nin başlattığı "Boşuna... »
Mühendisler, mimarlar ve şehir plancıları “Boşuna mı okuduk” teması ile yaşadıkları hak kayıpları, diplomalı işsizlik, yoksulluk ve düşük... »
Politeknik, Mühendis Mimar Şehir Plancılarının Çalışma Hayatında Covid-19 Araştırması ile pandeminin toplumsal yaşamda meydana getirdiği... »
Ankara Mithatpaşa Caddesi’ndeki Sosyal Güvenlik Kurumu önünde toplanan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) üyeleri, Sosyal Güvenlik... »
EMO’nun Mühendislik İstihdamı ve Mesleki Alan Araştırması’na göre, erkek mühendislerde yüzde 17.8 olan işsizlik oranı, kadın mühendislerde... »
İzmir'de, 1952 yılından bu yana takım tezgahı ve pres imalatı yapan bir firma, Türk mühendislerince geliştirilen Simultane hareket edebilen... »
Mühendis, mimar ve şehir plancıları için 2017 yılında uygulanacak asgari ücret 3500 tl olarak belirlendi. »
Dünyanın önde gelen insan yönetimi ve organizasyonel danışmanlık firması Korn Ferry Hay Group’un yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre,... »
"Mühendislik gibi erkek egemen mesleklerde kadının kendini kabul ettirmesi için daha çok emek harcaması ve daha çok ödün vermesi gerekiyor"... »
Haberler » Gündem