• Batman Belediyesi Kanalizasyon Atıklarını Gübreye Dönüştürüyor
• Adana’da Apartman Merdivenleri Çöktü, 10 Kişi Mahsur Kaldı
• “Tasarım Gücümüzü Katma Değerli İhracatın Kaldıracı Durumuna...
• Baraj Yakınındaki Altın Madenine Onay Verildi
• Bilim Yok Sayıldı, Kamu Kaynakları Denize Gömüldü
• Bien’den Pruva Lavabo Armatürü
• Soft Mat Yüzey ile İç Mekânlarda Pürüzsüz Mat Dokunuş
• Filli Boya’dan Yeni Dış Cephe Boyası: Nucleus
• Bi'Boya Comfort Süper Elastik
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
Muğla'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından takip ettiği çalışmalarda, villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapılar... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un incelemesinin ardından yıkımı hızlanan Bodrum'daki imar ve ruhsata aykırı yapılar, yıkılmadan... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Bodrum'daki villa, rezidans ve otel inşaatlarındaki kaçak yapılarla ilgili, "Doğal yapıya zarar veren,... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kaçak yapıları denetlemek için hafta sonu Bodrum'a gideceğini duyurdu. »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İklim değişikliğine karşı, ülkeler olarak topyekun hareket etmek zorunda olduğumuz çok kritik zamanlardan... »
İZODER Başkanı Levent Pelesen kentsel dönüşüm eylem planı ile ilgili yaptığı açıklamada: “Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’nın uygulanmasıyla... »
Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’yla ilgili açıklama yapan GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Plan ile güvenli ve sağlıklı yapılara kavuşulmasının... »
Bodrum'da inşaatı durdurulan The Bo Viera Projesi'nin imar ile yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkımına, şirket tarafından araçların... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kıyı ve koylardaki yapılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Bin 611 konut ve 4 otelin... »
Haberler » Gündem