• Hatay'da Orman Yangını; Evlere Sıçradı
• Antalya'da 9 Günde 14 Orman Yangını
• Bilecik’teki Yangında 100 Bina ve 118 Bağımsız Bölüm Hasar Gördü
• Ülke Alevlere Teslim; Önlemlerin Yetersizliği Gözler Önünde
• Bilim İnsanları, Ağaç Gibi Nefes Alan Malzeme Geliştirdi
• Güven Apartmanı Davası Ertelendi; Bilirkişiye Muhtıra Gönderildi
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Seranit, Dış Mekanlarda Şıklığı Yeniden Tanımlıyor
• İzocam’dan "HT Camyünü Prefabrik Boru"
• Seranit’ten Kullanıcı Dostu Aquanit Porselen Duş Karosu
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS) 31. Olağan Genel Kurulu’nda, 2025-2028 yıllarında görev alacak Yönetim Kurulu belirlendi.... »
TÜRKÇİMENTO’nun Gaziantep’te düzenlediği Anadolu Buluşmaları’nda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, “Çimento sektörü olarak yüksek... »
TÜRKÇİMENTO tarafından Türkiye ekonomisini inşa eden çimento sektörünün bölgesel dinamikleri ve ülke ekonomisine etkilerini tartışmak üzere... »
Tamamlandığında dünyanın en geniş açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak ve 18 Mart 2022’de hizmete açılması planlanan 1915Çanakkale... »
Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, yeni dönemde de görevine devam ediyor. »
Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılan Nihat Özdemir’in yerine, Sabancı Holding Çimento... »
Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği ve Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası, “Türk Çimento Sektörü’nün Gelişimi ve Stratejik Öneriler... »
24-26 Haziran tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Hotel’de düzenlenecek 100. INTERCEM Konferansı'na 5 kıta, 34 ülke ve 52 şehirden 400... »
3. Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı’na katılan ve değerlendirmelerde bulunan Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Yönetim... »
Haberler » Gündem