• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, 'İzmir'in Çernobili' olarak bilinen eski kurşun fabrikasındaki nükleer atıkları boş arsaya döken şirketler... »
Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Gaziemir'deki eski kurşun fabrikasının nükleer atıklarının Torbalı'da boş bir araziye döküldüğünün... »
Ohio State Üniversitesi'nden bilim insanları nükleer atıkla çalışan pil geliştirdiklerini açıkladı. »
ÇMO İzmir Şubesi, Gaziemir’deki nükleer atıkların çimento fabrikasında yakıldığı iddialarını Bakanlığa sordu. »
İzmir’in Gaziemir ilçesinde yer alan nükleer atıkların temizliğine ilişkin TMMOB, İzmir Barosu, İzmir Tabip Odası ortak basın açıklaması... »
İzmir Milletvekili Bedri Serter, “İzmir’in Çernobili” olarak adlandırılan bölgedeki radyoaktif atıkların akıbetini Enerji ve Tabii Kaynaklar... »
Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK), Gaziemir Belediyesi’nin başvurusu üzerine ‘İzmir’in Çernobili’ olarak nitelendirilen... »
İzmir Gaziemir’de nükleer atıklar 15 yıldır çevre felaketine neden oluyor. Belediyenin başvurusuna yanıt veren Nükleer Düzenleme Kurumu,... »
TMMOB, Çernobil felaketinin yıldönümünde İzmir'in Çernobil'i olarak bilinen Gaziemir eski kurşun döküm fabrikası önünde basın açıklaması... »
Haberler » Gündem