• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Halaç köyünde, 2020’de hizmete gireceği açıklanmasına rağmen, halen yüzde 40’lar seviyesinde kalan... »
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, son 5 yılda aleyhine 5 bin 45... »
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde ve Bor ilçesindeki tarihi eserlerin geciken restorasyon çalışmalarını soru önergesiyle Meclis... »
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, maden aranmasında siyanür... »
Tarım Bakanlığına bozuk zemine yaptırıldığı için hizmete girmeyen hububat deposu için ödenen paranın akıbeti soruldu. Önergeyi yanıtlayan... »
Kamu arazileri ve fabrikaları birer birer özelleştirilirken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da kamuya ait milyonlarca metrekare büyüklüğündeki... »
Orman alanlarında yapılacak düzenlemelerin yer aldığı tasarının, orman varlığını tehdit ettiği iddia edildi. »
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soru önergesine yanıt veren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ormanlardan endüstriyel odun... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, son 5 yılda 1 milyar 170 milyon metrekare büyüklüğünde 245.337 adet taşınmazın satıldığını açıkladı. »
Haberler » Gündem