• Pakistan’da Muson Yağmurları Nedeniyle Hayatını Kaybedenlerin...
• Eber Gölü'nde Kuraklığa Farkındalık Etkinliği
• Antalya Müzesi'nin Yıkılmaması için Müze Önünde Toplandılar
• Peru’da 3 Bin 500 Yıllık Antik Şehir Keşfedildi
• ABD’de Selde Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 82’ye Yükseldi
• Sanatta, Tasarımda, Mimarlıkta Sezgisel Düşünme ve/veya/ile/karşı/karşılıklı...
• Gönç Palas Kültür Varlığı Olarak Tescillendi
• Arıkan Sitesi Davası, İkinci Bilirkişi Raporu Sunulmadığından...
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Yıldız Entegre, VarioDor Koleksiyonu
• Ytong Çatı Paneli ile Çatılarda Isıyı Kaybetmeyin
• BOSTIK BA940 Premium Multi-Oil
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
Ebrar Sitesi K Blok davasında ara karar: Tutuksuz sanıklar Tevfik Tepebaşı ve Ahmet Doğan'ın tutuklanmasına karar verildi. »
6 Şubat depremlerinde 45 kişinin hayatını kaybettiği Seda Apartmanı ile ilgili iddianame 23 ay sonra hazırlandı. Binanın müteahhidi hakkında... »
6 Şubat depremlerinde 151 kişiye mezar olan Palmiye Sitesi davasının ikinci duruşması yapıldı. Mahkeme, sanık müteahhidin tutuklanmasına karar verdi. »
Deprem felaketinde 35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı’nın davasında yeni bir gelişme yaşandı. ODTÜ’den beş akademisyene yeni bilirkişi... »
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 96 kişinin yaşamını yitirdiği Ebrar Sitesi Güvenç Apartmanı davasında binanın müteahhidi... »
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 146 kişiye mezar olan Hamidiye Sitesi'ne ilişkin ikinci bilirkişi raporu, Samsun Ondokuz... »
Depremde 146 kişinin öldüğü Hamidiye Sitesi davasında tutuklu müteahhidin binayı '9 şiddetindeki depreme dayanır' diye sattığı iddia edildi. »
Kahramanmaraş'taki Direkli Mağarası'nda yürütülen kazı çalışmalarında 14 bin 500 yıllık olduğu değerlendirilen dikdörtgen şeklinde mezar bulundu. »
Doğu Akdeniz'den Orta Anadolu'ya, Kafkas coğrafyasından Doğu Akdeniz'e geçiş noktasında yer alan Kahramanmaraş'taki Direkli Mağarası'nda... »
Haberler » Gündem