• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Ordu kent merkezinde bulunan mavi bayraklı halk plajının bir kısmına Büyükşehir Belediyesi tarafından yol yapmak için dolgu malzemesi serildi. »
Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan daha sonra özel şirkete verilen Katı Atık Bertaraf Tesisi’nden pis suların... »
Ordu Büyükşehir Belediyesi, uzmanların tüm uyarılarına karşın deniz dolgusu projelerine hız kesmeden devam ediyor. »
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Melet Irmağı ağzına yapılmak istenen Melet Balıkçı Barınağı için Ordu İdare Mahkemesi ikinci kez iptal... »
Ordu’da Melet Irmağı'nın Karadeniz ile buluştuğu noktada Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü balıkçı barınağı için mahkeme iki... »
Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde ormanlık alana, bölge halkının karşı çıkmasına rağmen yapılan Katı Atık Bertaraf Tesisi'nden çevreye pis suların... »
Altınordu’daki Eskipazar Camisi'nin restorasyonu ve çevresinde yapılan kazı çalışmalarını inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet... »
Ordu'da, su kaynaklarının çeşitlendirilmesi ve gelecekte oluşabilecek kuraklığa karşı tedbir amacıyla 10 ilçede toplam 61 gölet inşa edildi. »
Ordu Çevre Derneği (ORÇEV), Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin balıkçı barınağı ve bisiklet yolu projeleri için açtığı davalarda idare mahkemesinin... »
Haberler » Gündem