• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Ordu Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl satışa çıkardığı Melet Irmağı'nın kenarında bulunan belediyeye ait mezbaha ve arazisinin ardından... »
Ordu Kurul Kalesi'nde, 2010'da başlatılan arkeolojik kazı çalışmaları devam ediyor. »
Ordu'da bir süre önce restorasyonuna başlanan Eskipazar Bayram Bey Camisi'nin bahçesinde 600 yıllık mimari kalıntılar ve medrese olduğu... »
Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin, ahşaptan yapılmış tarihi yük iskelesinin yıkıp, yerine beton iskele yapmasına Ordu Çevre Derneği (ORÇEV)... »
Ordu'da yeni stadyum yapıldıktan sonra 19 Eylül Stadyumu yıkılarak yerine millet bahçesi yapılacağı açıklanmıştı. Stadyum, Büyükşehir Belediyesi... »
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmak istenilen deniz dolgusu ve kıyı düzenleme projesine karşı açılan davayı çevreciler kazandı.... »
Ordu'nun Altınordu ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan deniz dolgusu ve kıyı düzenleme projesi için verilen ÇED gerekli değildir... »
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilmesi için ihale edilen Gürgentepe ilçesindeki 200 yıllık Eskiköy Ahşap Camisi’nin restorasyonu... »
Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahkemenin durdurma kararı verdiği projeye devam edince ORÇEV (Ordu Çevre Derneği) inşaat alanına gidip eylem... »
Haberler » Gündem