• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Ordu Çevre Derneği, eski Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz döneminde yanlış yapılan çalışmalar nedeniyle oluşan kamu zararlarının... »
Ordu’da yurttaşlar açtığı davayı kazandı; belediyenin kıyı dolgu projesi için verilen ÇED olumlu kararı iptal edildi. »
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Kıyı Düzenleme ve Rekreaktif Amaçlı Dolgu’ projesi hakkında yürütmeyi durdurma kararı verildi. »
Altınordu Belediyesi tarafından açılmak istenen taş ocağına karşı mahalle halkı ve Ordu Çevre Derneği’nin açtığı davada “yürütmeyi durdurma”... »
Ordulu doğaseverler, Ünye'nin Sahilköy Mahallesi'ndeki sahil ve kumsala yurttaşların giremediğini söyledi. »
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Tayfur Gürsoy Parkı’nda bulunan tenis kortunun yıkılarak yerine düğün salonu ve otopark projesi hazırlaması... »
Ordu Çevre Derneği (ORÇEV) Başkanı Ertuğrul Gazi Gönül, Turnasuyu Irmağı’na yapılmak istenen HES’in arkeolojik özelliği olan Asar Kayalarını... »
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi olan iskele ve Çarşamba Pazarı'nı, yerine nasıl bir proje yapılacağı belirlenmeden yıkmasına tepki... »
Ordu'nun Gülyalı ilçesinden başlayan Giresun Çevre yolu projesinde yapılacak viyadük ayaklarının plaja denk gelmesi ve kumsalı bozacağı... »
Haberler » Gündem