• Kapasite Artışı İzni Verilen Taş Ocağına Karşı İmza Kampanyası
• "Türkiye, Nükleer Regülasyon ve Güvenlik Standartlarında...
• Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne 6,6 Milyon TL Atık Su Cezası
• “Şirketlere Fiilen Kirletme Hakkı Tanınmış Oldu”
• Rönesans Rezidans'ın Bilirkişi Raporu Dosyaya Eklendi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
Muğla’da 67 yıldır köylünün bedelini ödeyerek ekip biçtiği tarım arazileri golf sahası yapılacak. »
Muğla’nın Fevziye Mahallesi’nde köylülerin ecrimisil ödeyerek kullandıkları tarım arazileri, Hilton Otel için golf sahası yapılıyor. »
Muğla ili ve ilçelerinde kamuya ait alanları ihale ile kiralayarak tepki çeken MUÇEV (Muğla Çevre Vakfı) seçimden önce tepki üzerine iptal... »
Muğla’nın Ortaca ilçesinde 50 yıldan bu yana park ve futbol sahası olarak kullanılan 5 dönümlük alanın ihaleyle satışa çıkarılmasına halk... »
Muğla ve ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle tarım alanlarını su bastı, Marmaris'te sağanak sonrası yüksek kesimlerden gelen çamurlu... »
Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na yazılı soru önergesi vererek “Muğla Dalyan Kanalı'nda... »
Doç. Dr. Ufuk Çörtük, "Bir Ar-Ge çalışması olan projeyle, öncelikle kaya mezarlarının yıpranmasına nelerin sebep olduğu belirlenecek. Bunları... »
UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Kaunos Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında Bizans Kilisesi, mezarlar ve yazıtlar bulundu. »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının denetimlerinde Muğla'daki imar barışına aykırı yapılar tespit edilerek yıkılıyor. »
Haberler » Gündem