• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Dünya genelinde otomotiv satışları yüzde 14 düşerken elektrikli araç satışları yüzde 43 arttı. »
Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Bugünkü Bakanlar Kurulu kararıyla hurdaya ayrılacak araçlara getirilen ÖTV teşvikinin detaylarını belirledik,... »
Beyaz eşyanın lüks tüketimden alınan ÖTV listesinde bulunduğunu belirten KPMG yetkilisi Akın, "Bu listenin tekrar tartışmaya açılması gerekiyor" dedi. »
Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği Başkanı Güler, "Gerçekleştirilen ÖTV indirimi hem üretici hem de tüketiciler için bir can suyu olacak,... »
Bakanlar Kurulu, beyaz eşya ve bazı elektrikli ev aletlerinden alınan ÖTV'yi 30 Nisan'a kadar kaldırdı. »
Beyaz eşya sektörünü hareketlendirecek ÖTV indirimi geliyor. Enerji verimliliği olan ürünlerde ÖTV oranı düşürülüyor. Sektör yetkilileri... »
Maliye Bakanı Şimşek, enerjide tüketimi tasarruf yoluyla azaltmayı planladıklarını belirtti ve "Enerji verimliliği yüksek olan beyaz eşyalara... »
Boya sanayicileri, üretimde kullandıkları solventin ÖTV iadesinde sürenin kısalması ve mevzuatın sadeleşmesi için Maliye ile görüşüyor. »
Türkiye depremde can kaybında dünya da ilk dörtte. Kırsal, depremi daha şiddetli hissediyor. Depremde en büyük risk okul ve hastanelerde. »
Haberler » Dünyadan