• Latmos Dağları’na Yeni Feldspat Ocağı için ÇED Süreci Başlatıldı
• “Ormanları Yakan Özelleştirmeden Hesap Sorun”
• 200 Yıllık Köprü Yıkılma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
• Heyelan Sonrası Kapanan Sokakta 9 Aydır Çalışma Yok
• Edirne Sarayı'nın Yüzde 50’si İhya Edildi
• Kayabükü Halkından Madene “ÇED Gerekli Değildir” Kararına Dava
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
ODE Yalıtım, yeni dönem stratejilerini hayata geçirirken, operasyonlarını daha güçlü, dinamik ve sağlıklı bir şekilde yürütebilmek için... »
ODE Yalıtım, 2022-2024 yıllarını kapsayan üç yıllık stratejik planının ilk 6 ayını değerlendirdi. Sapanca’da düzenlenen ve iki gün süren... »
ODE Yalıtım, şirketin yeni dönem stratejilerini, yatırımlarını ve yıllık performansını çalışanlarıyla birlikte değerlendirmek üzere “Paylaşım... »
ODE Yalıtım Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu, Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği (EYODER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı... »
Yılın ilk yarısında havalimanından barajlara kadar yurt içindeki çok sayıda projede imzası bulunan ODE Yalıtım, Dominik’ten Özbekistan’a... »
ODE Yalıtım tarafından yayınlanan Pusula Dergisi'nin 75. özel sayısında, iklim krizinin gelecekte insanlığı bekleyen en büyük tehlike olacağı... »
ODE Yalıtım’ın Ar-Ge ve inovasyonu odağına alarak geliştirdiği yenilikçi ürünleri, bu yıl 18’incisi düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’nde... »
ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. »
'Sıfır Enerji Binalar’, Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Forum’20’de uluslararası konuşmacılar ve tüm ilgili paydaşların... »
Haberler » Gündem