• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kentsel dönüşüm süreci kapsamında Türkiye genelindeki riskli yapıların tespitine başlandığı 2012 yılından... »
Türkiye’yi depreme karşı sağlam binalarla donatmak amacıyla yaklaşık iki yıl önce başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarına dahil olan nüfus... »
Kızılay’ın yanı başındaki tarihi Saraçoğlu Mahallesi’nin geleceği halen belirsizliğini korurken mahalle sakinleri ise proje tartışmaları... »
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta: Gaziosmanpaşa'da çoğu gecekondu olmak üzere 28 bin 145 adet bağımsız birim dönüştürülecek.... »
İzmir'de iki yıl içinde 1144 hektarlık alan, 3 bin 676 yapı ve 10 bin civarında konut riskli olarak ilan edildi. 920 riskli yapı da yıkıldı.... »
Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Sakine Öz, İstanbul'da bulunan ve 17-25 Aralık sürecinde üzerinde bulunduğu arazi nedeniyle... »
Haluk Eyidoğan, riskli diye boşaltılan Etiler Polis Okulu'nun kayalık zeminde oturduğunu açıkladı. »
İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu, Bakanlar Kurulu kararı ile kapatıldı. Okul, 32 bin metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor.... »
Üsküdar Avni Başman İlköğretim Okulu 'deprem riski' gerekçesiyle yıkıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın itirazlarına rağmen Aziz Mahmut Hüdayi... »
Haberler » Gündem