• İnşaat Üretim Endeksi Açıklandı
• İliç Maden Kazası Komisyonu Taslak Raporunu Tamamladı
• İtfaiye Binası Vaadiyle 70 Milyonluk Rant
• İzmir’in 40 Farklı Yerinde Jeotermal İhalesi Yapılacak
• 96 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Apartmana Ruhsat Veren Kamu...
• Emlak Konut’un Askeri Alandaki Projesine Onay Çıktı
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
Galatasaray’da yeniden Başkan seçilen Dursun Özbek ve yönetiminin en büyük projelerinden olan Florya, Kemerburgaz ve Riva'da çalışmalar başlıyor. »
Emlak Konut ile Galatasaray arasında imzalanan protokol ile ihalesi gerçekleştirilen Riva arazisi konut projesinde yer alacak konutlarda... »
Beykoz Riva’daki son değerli arazi için ihale tarihi belli oldu. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın (ÖİB) satışa çıkardığı 35 dönüm üzerindeki... »
Sarı-kırmızılılar, Emlak GYO ile Riva ve Florya arazilerinin üst kullanım hakkına yönelik yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaştı. İşte... »
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi konusunda Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı... »
KAP'a yapılan açıklamada, ek protokolün imzalandığı belirtildi »
Restore edildikten sonra ‘Sünger Bob’a benzetilen Şile Kalesi’nden sonra İstanbul’un Karadeniz kıyısındaki Cenevizlilerden kalma Riva Kalesi’nin... »
Beykoz’daaki denize sıfır yer spor tesisi alanı ilan edildi. İstanbul’daki arazi için Isparta Üniversitesi’ne görüş soruldu. Gelen cevap:... »
Haberler » Gündem