• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Kastamonu, Sinop ve Bartın'da yaşanan sellerin ardından dere yataklarına yapılan binalar yeniden gündeme geldi. Rize'de öğretmenevi Fırtına... »
Rize ile Artvin’in kuzey kesimlerinde 14 Ağustos Cumartesi günü, günün ilk saatleri itibarıyla yer yer aşırı (100 kilogram üzeri/metrekare)... »
Rize'de, sağanak sonrası oluşan heyelanlarda bahçesi çöken Elmalı Köyü İlkokulu ve Ortaokulu ile ilgili AFAD ekipleri, rapor çalışmasını... »
Rize'de şiddetli yağışın ardından meydana gelen heyelan nedeniyle bir okulun bahçesi çöktü. »
Rize'de, geçen ay meydana gelen sel ve heyelan afetlerinin izleri silinmeye çalışılırken, kentte tehlike arz eden riskli yapılar için de... »
Rize'de yoğun yağışın etkileyeceği tahmin edilen bölgelerdeki 164 haneden 112'si geçici olarak tahliye edildi. »
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Doğu Karadeniz'de yaşanan sel ve heyelanlara ilişkin, bugüne kadar aldıkları tedbirlerin ötesinde,... »
Daha önce HES'e karşı mücadeleyi kazanan Hemşinliler şimdi taş ocağına karşı birleşti. Siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra 12 köy muhtarı... »
TBB’nin İkizdere için hazırladığı raporda ekosistemin ciddi zarar göreceği vurgulandı: “El değmemiş ormanda ÇED olmadan faaliyete başlanması... »
Haberler » Gündem