• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Rize'de İşkencedere Vadisi'ni çöle çeviren taşocağı projesine itirazları mahkeme reddetti. 'Özel' raporlarla bilirkişilerin görüş değiştirdiğini... »
Rize’nin Pazar ilçesinde 'korunması gerekli kültür varlığı' olarak tescilli tarihi Hacı Musa Konağı’nın tadilatı için çizilen proje, alandaki... »
Rize'nin İkizdere ilçesinde 1985 yılında boşaltılan zaman içinde yıkılıp harabeye dönen cezaevi binasının bulunduğu alana sosyal tesis yapılacak. »
Rize'de meydana gelen toprak kaymasında çocuk parkı zarar gördü. »
Rize'de, 26 metre derinliğe inilerek 1806 fore kazık çakılan alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65’i tamamlandı. »
Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Rize sahilinde deniz doldurularak 330 bin metrekarelik alanda yapılacak Millet Bahçesi projesi... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Rize'de devam eden çalışmalara ilişkin, "Türkiye'ye örnek olacak bir kentsel... »
Rize'de meydana gelen sel felaketlerinde evleri yıkılan ve hasar gören vatandaşlar için yaptırılan 96 afet konutu, çekilen kurayla sahiplerini buldu. »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, dolgu alan üzerine yapılacağı açıklanan Rize Şehir Hastanesi için bir ihale düzenledi. Düzenlenen ihaleyle... »
Haberler » Gündem