• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
2021’de ihalesi yapılan Ordu Şehir Hastanesi belirlenen tarihte bitmedi. İkinci ihale yapıldı, maliyet katlandı. İki ihaleyi de AKP’li Fatih... »
2000’li yıllardan itibaren Y kuşağının iş hayatında etkin rol oynamaya başlaması ve kapıdaki Z kuşağı ile birlikte çalışma kültürü de değişime... »
Sağlık Bakanlığı 2019 yılı bütçesinden, şehir hastanelerine ayrılan 3.7 milyar lira kira bedeli ilk 5 ayda aşılarak hastanelere 3.9 milyar... »
Bu yıl Türkiye’de ilk kez düzenlenen Uluslararası Yapı Biyolojisi Forumu, “Sağlığımız için Yapı ve Yaşam Alanları" başlığı altında 27 Nisan... »
On dört ülkede yürütülen The Indoor Generation (Dışarı Çıkmayan Nesil) raporu, kendimizi içeri kapattıkça sağlığımızı da tehlikeye attığımızı... »
Geldi geliyor derken elektrikli ve otonom araçların 2020’den itibaren yollarda olacağı söyleniyor. Bu gelişme ulaşımda 4. dönem olarak tanımlanan... »
ABD'nin en büyük kenti ve ülkenin "ekonomik başkenti" olarak bilinen, 8 milyon 400 bin nüfuslu New York'ta farelerle mücadele için 32 milyon... »
Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) “Mobilyanın Fiziksel ve Ruhsal Sağlığa Etkileri” paneliyle masaya yatırıldı.... »
İstanbul’un ‘en kaliteli’ rezervleri bulunduğu için 70’li yıllardan bu yana büyük talep gören taş ocakları, Esentepe, Sultangazi ve Cebeci... »
Haberler » Gündem