• Doğu Anadolu'da 6 İldeki Vakıf Eserleri Turizme Kazandırılacak
• TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Üyelerine Yeşil Pasaport...
• Fi Yapı, Mahkeme Kararıyla İflas Etti
• Zararına Satılan AVM Meclis KİT Komisyonu’nda Tartışıldı
• Yıkım Çalışması Sırasında Bitişik Bina Zarar Gördü
• Bilecik’te Yangından Etkilenenler için Konteyner Evler Kuruluyor
• Çeşme'de Orman Yangını, 3 Mahalle Tahliye Edildi
• Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 21’incisi Gaziantep’te Başladı
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Edirne'nin Keşan ilçesinde muhtarlar ve çiftçiler, tarım arazilerine izinsiz konulan tiny houseların (küçük ev) ve kaçak yapıların kaldırılmasına... »
Edirne Valisi Yunus Sezer, Saros Körfezi'ndeki limanlarda ve sahil şeridinde düzenleme çalışması yapılacağını söyledi. »
Saros Körfezi’nde yapımı devam eden FSRU limanında oluşabilecek LNG gemisi patlaması atom bombası etkisi yaratacak. Bölgedeki fay hattı... »
Enez Kaymakamlığı, kısa sürede Enez Deniz Gümrük Kapısı üstyapı çalışmalarının da tamamlanmasının planlanmakta olduğunu bildirdi. »
Tekirdağ Belediye Başkanı ve Trakya Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Albayrak, Saros FSRU Gemi Liman ve Boru Hattı Projesi’ne karşı sürdürülen... »
Edirne'de Saros Körfezi'ne yapılmakta olan FSRU Limanı'nın 1. ÇED olumlu raporu kararı Edirne İdare Mahkemesi'nce iptal edilmesine rağmen... »
Saros FSRU Limanı projesine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın verdiği ÇED olumlu kararına ilişkin yaklaşık üç yıl süren hukuk mücadelesinin... »
Saros Gönüllüleri, Saros Körfezi’nde yapılması planlanan liman projesi için yürütmenin durdurulması talebiyle Edirne İdare Mahkemesi'ne başvuru yaptı. »
Keşan Kent Konseyi ve Saros Gönüllüleri, Saros Körfezi’ndeki yapılaşmaya karşı çağrı yaptı: “BOTAŞ hiçbir hukuki uyarıyı, bilimsel raporu... »
Haberler » Gündem