• Yap- İşlet- Devret Projelerinin Hasılatı Katlanıyor
• Köylünün Suyu Enerji Şirketine Verilecek
• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Yıllar içinde arazisi 55 bin dekardan 33 bin dekara düşen Atatürk Orman Çiftliği’nin taşınmazlarından alınan kira bedellerinin de güncellenmediği... »
TOKİ’den aldığı evlerin taksitini ödemeyen vatandaşlar için fesih ve dava süreci başlatılırken, belediyeler aldıkları taşınmazların taksitlerini... »
Eyüpsultan Belediyesi’nin 108 milyon liralık ihalesi Sayıştay denetimine takıldı. Sayıştay raporunda, aralarında doğal bağlantı bulunmadığı... »
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, kamu yararına kamu kurum ve kuruluşlarına devrettiği 26 taşınmazın, devredilen kurumlarca satıldığı ortaya çıktı. »
Bağcılar Belediyesi, belediyenin mülkiyetinde olan park, çocuk bahçesi gibi yerleri usule aykırı şekilde başka kişilere kiralayarak otopark,... »
İktidarın övgüyle söz ettiği şehir hastanelerinde randevu bulunamıyor, testler gecikiyor, olmayan hizmetler için şirketlere garanti para ödeniyor. »
Şehir hastanelerinde yeni bir rant kanalı tespit edildi. Tahsis ve ruhsat süreçleri bile tamamlanmadan göreve başlatılan müşavir firmalara,... »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, metro projesi için fazla ödenen 8 milyon Avro’nun görevli şirket tarafından henüz geri... »
Sayıştay raporlarına göre Türkiye’nin farklı kentlerindeki 13 şehir hastanesinde arsa tahsis ve ruhsat süreçleri tamamlanmadan yapım işine... »
Haberler » Gündem