• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bugüne kadar bütçeden 18 milyar TL harcanan şehir hastaneleri için önümüzdeki 3 yıl boyunca 60.28 milyar... »
Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanıtlaması istemiyle şehir hastaneleriyle ilgili 26 maddelik soru... »
Şehir hastanelerine sadece 8 ayda, 17 devlet hastanesi yapılabilecek kadar para ödendi. Ödemeler 25 yıl sürecek. »
Bugüne kadar yapımı tamamlanarak hizmete açılan 11 şehir hastanesi için yılın ilk altı ayında 3,2 milyar TL harcandı. »
Ekonomistler ve iktisatçılar, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin "Pandemi, Kriz, Gelecek’’ adlı online etkinliğinde, dünyada ve Türkiye’de... »
Eylül ayında hizmete alınacağı açıklanan Göztepe Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. »
Şehir hastanelerinin yapımını üstlenen şirketlerden sözleşmeyi ihlal edenler ile sözleşmesini haksız feshedenlerin karşı karşıya kalacakları... »
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın genel bütçeden yapılacak dediği toplam 6 bin 100 yataklı üç şehir hastanesinin ihale programı açıklandı. »
Şehir Hastaneleri ile ilgili hazırlanan rapora göre, 30 şehir hastanesi için 25 yılda ödenecek 142,4 milyar dolar ile 862 adet bin 200 yataklı... »
Haberler » Gündem