• Aydın’daki Jeotermal Sondaj Projesinde 3 Km’lik Tutarsızlık
• İZODER: Sürdürülebilir Tasarruf İçin Yalıtımsız Bina Kalmamalı
• Alpargün Apartmanı Davasında, Bir Kez Daha 'Olası Kast' Suçundan Ceza
• Fener Rum Okulu’nun Deprem Dayanıklılığı Artırılacak
• 3 Yılda Tamamlanamayan Hastanenin Fiyatı 3’e Katlandı
• TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi: "Depremin Üzerinden...
• İstinat Duvarı İnşaat Sırasında Yıkıldı; Yol Çöktü
• Antalya'da Büyükşehir ve İlçe Belediyesine Çevre Kirliliği Cezası
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Toner Mimarlık Tasarım Yarışmaları
• Avrupa Öğrenci Fotoğraf Ödülü
• Biga Çiçeklidede Meydanı ve Parkı ile Yakın Çevresi Ulusal...
• Ege Mimarlık Dergisi Kapak Yarışması
• Bir Mirası Canlandırmak: Tasarım Olimpiyatları Jüri Kuruluna...
• Adana Seyhan Yeni baraj (Cemalpaşa) Mahallesi 32 Derslikli...
• Kozan 4 Derslikli Aydın Çarçabuk, Kozan 2 Derslikli Doğanalanı,...
• Hadim İlçesi 1 Adet Spor Salonu ve 1 Adet Kapalı Halı Saha Yapım İşi
• Bitlis Mutki İlçesi Meydan 112 İstasyon Binasının Dönüşüm İşi
• Kırıkhan İlçesi 24 Derslikli İlkokul Ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi
• Dekoratif Aydınlatma Yapım İşi
• Sivaslı İlçesi Evrenli Mahallesine 1 Adet Soyunma Odası,...
17’nci TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, 2 - 5 Kasım 2024 tarihlerinde, Antalya’da düzenlenecek. »
Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, Malatya, Kayseri, Kars, Iğdır ve Adana’dan gelen Belediye ve İl Özel İdare yetkililerine beton... »
Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Kouame "Türkiye, Kovid-19 pandemisi sonrasında daha iyi bir yeniden inşa süreci için kıt su kaynaklarının... »
Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Giresun Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen... »
Bağcılar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde görevli Çevre Mühendisi Esra Yüce tarafından, 17 Bilgi Evi’nde bine yakın veliye... »
Alarko Carrier, Alternatif Soğutucu Akışkanlar seminerinde yeni nesil soğutucu akışkan R1234 ZE hakkında kapsamlı bilgiler verdi. »
Wilo’nun eğitim uzmanları son dönemde verdikleri seminerlerde, temiz ve atık sular için kullanılabilir endüstriyel ürün gamına ve pompa... »
İSKİD’in düzenlediği Ar-Ge Proje Destekleri ve Proje Hazırlama Kriterleri seminerinin ana sponsoru olan Samsung Electronics, klima sektörüne... »
Elektra Elektronik ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şubesi işbirliğinde düzenlenen “Enerji Kalitesi Çözümleri” seminerlerinin... »

Haberler » Toplantılar