• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Danıştay On Dördüncü Daire'si, Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi'nde 116 bloktan oluşan 1168 dairelik siteler bölümünü 'afet riskli alan'... »
Bakanlar Kurulu kararı ile ‘riskli alan’ ilan edilen İstanbul Sultangazi’deki bir mahalle ile ilgili Danıştay’da görülen davaya tartışma... »
İstanbul'da yaşam kalitesi en yüksek ve en düşük ilçeler ile ilgili araştırma sonuçları açıklandı. Yaşam kalitesi en yüksek ilçeler Beşiktaş,... »
İki işçiye mezar olan 'Has Beton' adlı taş ocağının sahibi Hızır Kaptan'a ormana hafriyat döktüğü gerekçesiyle iki yıla kadar hapis istemiyle... »
İstanbul Sultangazi'deki taş ocağındaki göçükte can veren işçi Sülmeyman Akay facia gününün sabahında cep telefonuyla 'burada kaza olur'... »
Sultangazi'de bulunan bir taş ocağında meydana gelen göçükte 2 işçi öldü, 1 işçi de yaralandı. »
Okmeydanı tartışması sürerken Afet Yasası kapsamında 'riskli alan' ilan edilen Sultangazi ve Gaziosmanpaşa da davalı. Mahalleli, riskli... »
Sultangazi’ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi halkı, mahallenin Bakanlar Kurulu kararıyla “riskli alan” ilan edilmesine karşı Çevre ve Şehircilik... »
Sultangazi Belediyesi, ilçedeki dokuz camiyi devlete verip, TEM kenarında 50 milyon dolarlık arsa istedi. »
Haberler » Gündem