• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kaçakçılıkla Mücadele Daire Başkanlığınca bu yıl 3 bin 480 kültürel varlığın Türkiye'ye iadesi sağlandı. »
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenlediği 3 farklı... »
İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Fatih ve Zeytinburnu'nda yaptığı operasyonda, 1700'lü yıllarda yapıldığı... »
Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, Türkiye'nin tarihi ve kültürel eser kaçakçılığı konusunda dünyanın en mağdur ülkelerinden biri olduğunu söyledi. »
Prof. Dr. Meriç, "Kültür ve Turizm Bakanlığı girişimiyle 2004’ten 2016 Ağustos ayına kadar Türkiye’den yurt dışına kaçırılan 4 bin 269 kültür... »
Her ne kadar savaş bölgelerindeki tarihi eserlerin korunmasına yönelik Lahey Sözleşmesi’ne imza atmayan Büyük Britanya, Suriye’de İŞID tarafından... »
Irak ve Suriye’de çok sayıda tarihi miras alanını ele geçiren IŞİD örgütü, ‘eserlerin ticaretini’ düzenleyen bir bakanlık oluşturdu. Bakanlık,... »
Son dönemde özellikle de Ortadoğu ülkelerinde sistematik olarak yağmalanan kültürel varlıklarla ilgili vakalar giderek artıyor. Üstelik... »
2012 yılında Cenevre Gümrüğü'nde ele geçirilen mermer üzeri heykellerle bezeli Herakles lahdinin Antalya Perge'den kaçırıldığı kesinleşti. »
Haberler » Gündem