• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Hobi bahçesi, tarım ya da hayvancılık yapmak amacıyla alınan ya da kiralanan tarım arazileri üzerine bir gecede kondurulan kaçak yapıların... »
Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir’in detayları netleşmeye başladı. Arnavutköy’ü kapsayan birinci etapta tarlalar imara açılacak.... »
Silivri Belediyesi, kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Çayırdere, Danamandıra ve Sayalar mahallelerinde tarım arazisi üzerine yapıldığı... »
Karaman’ın Karalgazi Köyü’ne itirazlara rağmen iki mermer ocağı daha yapılacak. Valilik, verimli tarım arazileri üzerine açılacak ocaklar... »
Kırşehir’de İmar Barışı yasasından faydalanmak için tarım arazilerine ev yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp... »
Çevre Şehircilik Bakanlığı, 2B taşınmazları ile Hazineye ait tarım arazilerinin satışı uygulamasından daha fazla hak sahibinin yararlanabilmesi... »
Kentsel dönüşüm alanları, metruk binaların yıkımı, tarım arazileri, İmar Yasası ile afet riski altındaki bölgeler gibi başlıkları içeren... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Hazineye ait tarım arazilerini tarımsal amaçla kullanan çiftçilere 350 milyon metrekare yüzölçümlü... »
Haberler » Gündem