• Kartalkaya Yangın Faciasında İl Özel İdaresi Ruhsat Müdürü...
• Boyabat Maden Sahasına Yönelik ÇED Sürecine, Vatandaşlardan İtiraz
• İBB'den "Metro Kredileri Kullanılmadı" İddialarına Yanıt
• Meteoroloji’den Çöl Tozu Uyarısı
• 25 Katlı Otel İnşaatının Dış Cephesinde Yangın Çıktı
• Sakarya Meydan Muharebesi Alanında Yeni Siperler Bulundu
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• ÇEİS Yapı Tasarım Yarışması 2025
• Kilden Gelen Sanat Fotoğraf Yarışması
• Van YYÜ Kampüsü Allesi için Öğrenci Tasarım Yarışması 2025
• Işıklar Tuğla Ödülleri 2025 Başlıyor
• Mimar Sinan Haftası Etkinlikleri: Eskiz Yarışması-5' Sınırlar
• Göksun Soğuk Hava Deposu Deprem Hasarlarının Onarım Ve Tadilatı
• Erzincan-Mercan Arası Muhtelif Kesimlerde Tünel, Petradük...
• Diyarbakır İli Lice İlçesi Yenişehir Mahallesi 112 Ada 14...
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Postahane Mahallesi 0 Ada, 8133...
• Sivas Merkez Atatürk İlkokulu, Cahit Zarifoğlu İlkokulu,...
• Jeotermal Su Sondaj Kuyusu Enh Ve Kuyu Bileşenleri Yapım İşi
• Hatay Havalimanı Fırtına Kaynaklı Oluşan Çatı Ve Muhtelif...
• Merkez Eminler Köyü 1 Kısım Yas Kapalı Sistem Sulama Projesi Yapım İşi
• Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü ek idare binası yapımı ve...
Dokuz Eylül Üniversitesi’nde görevli bilim insanlarının yayımladığı deprem raporunda üç farklı senaryo değerlendirildi. Volkanik etkinliğin... »
Ege Denizi'nde Santorini Adası çevresinde meydana gelen depremlerin ardından olası tsunami gibi acil durumlarda uyarıda bulunulması için... »
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi’nin, Ege'deki... »
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Dr. Öğretim Görevlisi Ahmet Bal, olası İstanbul depreminde Marmara... »
Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu, olası Marmara depreminde her zaman İstanbul'un gündeme geldiğini ancak depremin bölge illerinin tamamını etkileme... »
İstanbul'da olası bir depremin 7'nin üzerine gerçekleşebilmesi halinde 'çökme' ile gerçekleşecek tsunami senaryosu hazırlandı. »
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Özener, "Sığacık'ta 1.9 metreye varan su baskın... »
Akdeniz'de, Girit Adası bölgesindeki depremleri yorumlayan DEÜ Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, "Bu bölgedeki depremler... »
Akdeniz’deki 6.4 büyüklüğündeki depremin ardından meydana gelen mini tsunamiyi değerlendiren Prof. Dr. Sözbilir, “Geçmişte kıyılarımızda... »
Haberler » Gündem