• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Dünyanın en büyük çimento şirketlerinden, Akçansa’nın ortağı Alman HeidelbergCement, Türkiye’deki yeni yatırımlarını askıya alacağını duyurdu. »
AB, stratejik olarak sakıncalı olabilecek dış yatırımları engellemek istiyor. »
Kuveytli yatırımcı Dr. Nami Alnami, Trabzon’un Yomra ilçesine yapacağı 150 milyon dolarlık turizm yatırımı için Yomra Belediyesi’ne bir... »
Asya’da 400 milyondan fazla insan elektriksiz, 300 milyon kişi temiz suya erişemiyor, 1.5 milyar kişi de sağlık hizmetleri altyapısından mahrum. »
Uluslararası net doğrudan yatırım girişi, geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 31 azalışla 12 milyar 116 milyon dolar oldu. »
Ekonomi Bakanlığı tarafından 2016 yılında komple yeni otel yatırımı, modernizasyonu ve öğrenci yurdu yatırımlarından oluşan ve sabit yatırım... »
Son beş yılın en büyük yatırımını 4.1 milyar lira ile 2016'da yapan Sabancı Holding, bu yıl 4,5 milyar TL yatırım yapmayı hedefliyor. »
Cazibe Merkezleri Programı, daha ‘cazip’ hale getiriliyor. Yapılan düzenleme ile 2017 yılında yapılacak yatırım harcamalarında gelir ve... »
MESA, 2017’de en az 6 yeni projeye daha imza atarak, 3.5 milyar liralık yatırım değerine ulaşmayı hedefliyor. »
Haberler » Gündem