• Deprem Kentinde Kentsel Dönüşüm Rafa Kaldırıldı
• 4 Bin Yıllık Nohut ve 8 Bin 600 Yıllık Ekmek Kalıntıları Bulundu
• Köroğlu Tüneli'nde Kazı Çalışmaları Tamamlandı
• Anadolu'nun İlk Camisi Habibi Neccar'ın Restorasyonunda Sona Gelindi
• Jeotermal Kaynaklı Sera OTB’de Bin Kadın İstihdam Edilecek
• Lystra Antik Kenti’nde Türk İzleri
• Bticino Smarther with Netatmo, Teknolojiyi Estetikle Buluşturuyor
• Gree Isı Pompaları ile Akıllı, Güvenli ve Sürdürülebilir Konfor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Yapım İşi
• Bitlis İli Ahlat İlçesi 3 Etap 413 Adet Konut, 1 Adet 16...
• Balıkesir İli Bigadiç Ve Sındırgı İlçeleri Köylerinde 1....
• Karabiga Kapalı Spor Salunu Yapım İşi
• İstanbul İli Tuzla Kaymakamlığı VRF Tesisatı Yenileme İşi
• Belediye Başkanlığımız tarafından 1 Adet Gençlik Merkezi...
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
6 Şubat depremlerinin ardından yıkılan kentlerde başlatılan yerinde dönüşüm sürecinin başvuruları için belirlenen son gün 30 Haziran Pazartesi.... »
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerin etkilediği Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'nden faydalanan depremzedelerin yaptırdığı... »
Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca hayata geçirilen ‘Yerinde... »
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında depremde yıkılan evlerin yeniden yükselmeye... »
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden faydalanan depremzedelerin yaptırdığı... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca depremlerden etkilenen 11 ilin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları... »
Evini 'Yerinde Dönüşüm'le yaptıran bir depremzedenin videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği... »
Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 12 bine yaklaştı. Proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı... »
Haberler » Gündem