• İzmir'de ‘Kentsel Dönüşüm’ Zirvesi
• Akkuyu Nükleer A.Ş.'den Patlama Açıklaması
• İSİB, 2021’in İlk Sanal Heyet Organizasyonunu Özbekistan’a Yapıyor
• Çanakkale Savaşları'nın Hafızasını Yaşatacak Merkez Bu Yıl Açılacak
• Ev Duvarında Kullanılan Antik Lahit Müzeye Taşınacak
• Diyarbakır'daki 'Dev Sulama' Projesinde Sona Doğru
• Üsküdar’da Mimar Sinan’ı Anmak
• GYODER-İAV Lisansüstü Tez Ödülleri Yarışması
• Karapınar GES SCADA Mimari Proje Yarışması
• Masdaf Üniversiteler Arası Proje Yarışması
• Aydın Boysan Proje Fikir Yarışmaları Sınırları Kaldırmak: Kavuşma
• Konfull 1. Ulusal Öğrenci Ofis Mobilyaları Tasarım Yarışması
• Kaş’ın Kahramanları Anıtı Tasarım Yarışması
• Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Caddesi Çamlıbel Kentsel Tasarım...
• Yakutiye İlçesi Olgunlaşma Enstitüsü Yeni Bina Onarım İşi İhalesi
• Sinop Merkezde Bulunan Beş Adet Okulun Tasarım Beceri Atölyeleri...
• Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine Çocuk İzlem...
• Bingöl Yedisu İlçesi Kabaoluk Köyü AG-Elektrik Alt Yapı İhale Sonucu
• Osmancık Devlet Hastanesi Yoğum Bakım Tadilatı Yapım İşi İhalesi
• Ardahan Mühendislik Fakültesi Sağlık Bilimleri Laboratuvar...
• Harmankaya Kanyonu Alternatif Turizm Odağı Fiziki Düzenleme...
• Sinop Merkez Seydi Ali Reis MTAL Spor Salonu Onarımı İhale Sonucu
• Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı 2 Adet Okul Mekanik...
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çatı katında yangın çıktı. İtfaiyenin müdahale ettiği yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor. »
Uluslararası Cam Komisyonu'nun (ICG) tarihinde ilk kez verilen Prof. William E.S. Turner Ödülü'ne, "Kimyasal Dayanıklılık ve Analiz" konulu faaliyetle »
North Carolina State University (NCSU), Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Henry Sanoff, 29 Temmuz 2002 tarihinde İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşk »
İzmir Basmane'de bulunan tarihî Aya Vukla Kilisesi'nin koruma altına alınıp restore edilerek, "Aya Vukla Kültür ve Sanat Merkezi" olarak halka açılmas »
İtalyan Kültür Merkezi tarafından Venedik Sarayı'nda düzenlenen ve 13 Temmuz'a kadar gezilebilecek olan "Rönesans'tan 19. Yüzyıla Venedik Camları" adl »
Mimar Sinan Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Haluk Sezgin'e, Selanik Aristoteles Üniversitesi tarafından, 19 Haziran'da adı geçen kurumda yapıla »
11 Eylül'deki saldırılarla yıkılan New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'nin yerine yapılması planlanan binalar için hazırlanan altı alternatif açıkland »
Klima bir yüzyılı devirdi. Çiçeği burnunda mühendis Willis Haviland Carrier'ın icat ettiği ilk klima, insanları değil, sıcak ve nem yüzünden sapıta »
Başbakan Bülent Ecevit'in Başbakanlık Merkez Binası'ndaki makamını kullanabilmesi için düşünülen asansör, ay sonunda devreye giriyor. Emek İnşaat'a ve »
Haberler » Gündem