• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Üç ayrı tramvay projesi üzerinde çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu projelerini güzergah üzerindeki semt sakinleriyle paylaşmaya başladı. »
Türkiye'nin ilk ve en büyük, dünyanın ise sayılı jeotermal santrallerinden olan ve 2013 yılının Eylül ayında açılışı gerçekleşen Denizli... »
Yapı Kredi, 2013 yılında 120 aya varan vadelerle yaklaşık 45 bin adet konut kredisi kullandırdı. »
2014 yılında AVM sayısının 368'e çıkacağına dikkat çeken TESK Başkanı Bendevi Palandöken, "Sıcak para yabancıları cezbettiği için şu ana... »
Tasarımların ve tasarımcıların coğrafi sınırların dışına taşınmasını hedefleyen D3, uluslararası sergi dizisine Ankara'da başlayacak. "D3... »
Hindistan’ın batısındaki Goa eyaletinde inşaat halindeki 5 katlı bir binanın çökmesi sonucu 14 kişi hayatını kaybetti. »
İZAYDAŞ'da geçen yıl 32 bin ton tehlikeli atık yakma tesisinde bertaraf edildi. Bunun karşılığında 15 milyon kilovat saat elektrik üretimi... »
TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Genel Müdür Yardımcısı Tosun, geçen yılın gayrimenkul açısından rekorlar yılı olduğunu bu yıl ise her yönden... »
Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Özyeğin Üniversitesi Mezunlar Derneği'nin (ÖZÜM) düzenlediği "Türkiye'de Gayrimenkul Sektörünün... »
Haberler » Gündem