21 Mart 2014 tarihli tüm haberler;
15. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştiren Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER); Yönetim Kurulu üye sayısını... »
Doğanın benzersiz dokularını evlere taşıyan Seranit porselen karolar yeni boyutlarıyla sıradışılığın ölçüsünü yaşam alanlarına taşıyor.... »
Mimarlar Derneği 1927'nin sergi, panel, konser ve söyleşiden oluşan Nisan 2014 programı, Ankara'daki mimarlık çevresini bir araya getiriyor. »
AGT, 2014 renkleriyle donattığı çizilmez akrilik panel, kompozit tezgah, kapı modelleri, yeni profiller ve Country tarzındaki yeni iç mekân... »
Doç. Dr Asuman Türkün liderliğindeki ekip tarafından Haziran 2008 ve Ekim 2010 tarihleri arasında yürütülen kentsel dönüşüm araştırmasının... »
Artık Antalya için A sınıfı olan bir klima İstanbul için A sınıfı olmayabilir. »
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) bünyesinde çalışmalarını sürdüren Anadolu Kültürü ve Sanatı Araştırma ve Uygulama Merkezi... »
UNICEF her gün beş yaşından küçük 1400 çocuğun temiz su ve hijyen yoksunluğu yüzünden öldüğüne dikkat çekti. Kadınlar ve kız çocuklar temiz... »
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, arsa rayiç değerleri üzerinde yapılan düzenlemelere... »
Haberler » Gayrimenkul