• Türk Müteahhitler Dünya İkinciliğini Sürdürdü
• Edirne'nin Kalbindeki 333 Yapının Restorasyonunda Sona Geliniyor
• Kamuda Ataması Yapılmayan Mimarlar için Çalışma
• Okul Arazilerinde Rant Tedirginliği
• Depremde Yıkılan Güvenç Apartmanı'na İlişkin 16 Kamu Görevlisine...
• Su Krizi Artarken Madenlere Ruhsat Yağdı
• IQON ile Evinizdeki Özgürlüğünüzü Tasarlayın
• Şişecam Charger by ML System
• Mitsubishi Electric’in Yeni Nagomi Serisi ile Konfor Yeniden...
• Sürdürülebilir Soğutma Teknolojisinde Yeni Dönem: Manyetik...
• VitrA’dan Hijyen ve Konforun Mükemmel Uyumu: V-Care 3 Akıllı Klozet
• Creavit’ten Minimalist Banyolar: Sade ve Düzenli Tasarımlar
• Seranit’ten Ferah ve Aydınlık Mekânlar için Açık Renk Seramik...
• Reyhanlı İlçesi Yolcu Terminali Ve Minibüs Garaj Kompleksi Yapım İşi
• Doğanhisar Şıh 8 Derslik Anaokulu İkmal (TOBB) Yapım İşi
• Tunceli Mazgirt 8 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu ve Ortaokulu...
• Amasya Merkez 12 Derslikli Özel Eğitim Anaokulu Yapım İşi
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Polisevi Çatı...
• 4 Grup Malatya Eğitim Kurumları Onarım İşi
• 2025 Yılı Kocaeli İli İzmit Ve Kandıra İlçeleri Yol Yapımı
• Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 125...
MIPIM 2015'e gayrimenkul firmalarının dışında birçok kent ve belediyenin de yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen ULI Türkiye Başkanı Haluk Sur,... »
TMMOB, Manisa'da Çaldağı'nda nikel madeni çıkarmak kullanılacak sülfürik asidin, asit sisi ve asit yağmurlarına neden olabileceğini belirtti.. »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi,Sirkeci Garı'nı devralıyor.CHP'li üyeler ise garın İBB'ye devrine karşı çıkarak,konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. »
TOKİ, Başakşehir'in Kayaşehir Mahallesi'nde bin 500 sosyal konutu satışa çıkarıyor. »
Tıkanma noktasına gelen kentsel dönüşüm, İTÜ'de düzenlenen panelde masaya yatırıldı. Yeni yaklaşımların tartışıldığı panelde, bütüncül bir... »
Elazığ'da, 177 bin liralık hibe desteği alan elektrik elektronik mühendisi girişimci, robotlarla led ampul üretecek. »
Hava ve çevre kirliliğinin alarm seviyelerine ulaştığı Kocaeli’nin Dilovası İlçesi’ndeki dereler de simsiyah akmaya başladı. »
Çanakkale Savaşları Müzesi, onarım çalışması kapsamında 2006 yılında kapatıldı, 9 yıldır da açılamadı. Müzede şimdi de su sızıntısı sorunu yaşanıyor. »
Soma’daki Eynez maden ocağında bir mesajla tazminatsız işten atılan 2191 işçiden 20’si için açılan dava zaferle sonuçlandı. »
Haberler » Gayrimenkul